μασ αρεσει να νοιαζομαστε...
μασ αρεσει να μοιραζομαστε... 

Αντιμετωπίζουμε κάθε πρόκληση σκεπτόμενοι out-of-the-box ενώ συνθέτουμε σε ομαδικό πνε'ύμα μέσα από την τεχνογνωσία την  εμπειρία,  το πάθος, τα ταλέντα και τις ιδέες μας, καινοτόμες λύσεις με αξ΄ία που βοηθούν τους πελάτες  μας να αναπτυχθούν

founding team

Alexis KOtsalos, Dip cII

Founder & CEO

Ο Αλέξης είναι ο οραματιστής πίσω από την Naftilus. Είναι καταξιωμένο στέλεχος της ασφαλιστικής αγοράς με πολυετή εμπειρία στη διαχείριση και ανάληψη (underwriting) μεγάλων εμπορικών και βιομηχανικών κινδύνων. Ξεκίνησε την καριέρα του στον ασφαλιστικό χώρο από την διαμεσολάβηση στην Marsh &McLennan, ενώ στη συνέχεια εργάστηκε ως Underwriter Ασφαλίσεων Πυρός και Διακοπής Εργασιών μεγάλων κινδύνων στην ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ. Στην Εθνική Ασφαλιστική εργάστηκε σε διάφορα νευραλγικά τμήματα  της Δ/νσης Πωλήσεων Μεγάλων Πελατών, στο Underwriting Θαλασίων Κινδύνων (Marine)  και ως υπεύθυνος αποζημιώσεων. 

Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Πειραιά και στη συνέχεια ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές σπουδές του, πάνω στη «Στρατηγική Διοίκηση Επιχειρήσεων», στα Πανεπιστήμια Staffordshire της Αγγλίας και του Beijing Foreign Studies University στη Κίνα.

Είναι κάτοχος Diploma του Chartered Insurance Institute του Λονδίνου (Cii) και πιστοποιημένος Διαπραγματευτής από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΟΠΑ). Είναι επίσης τακτικός εισηγητής του Ελληνικού Ινστιτούτου Ασφαλιστικών Σπουδών (ΕΙΑΣ) σε θεματικές Επιχειρηματικών Ασφαλίσεων και Διαπραγματεύσεων, ενώ άρθρα του έχουν δημοσιευθεί σε έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο.


Ceorge Karavias

Co-Founder

Ο Γιώργος Καραβίας έχει 45 χρόνια επαγγελματική εμπειρία στον κλάδο των ασφαλιστικών υπηρεσιών. Είναι Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Karavias Underwriting Agency, μιας κορυφαίας εταιρείας μεσιτών ασφαλίσεων στην Ελλάδα που λειτουργεί ως Cover Holder των συνδικάτων Lloyd's. Πριν ξεκινήσει τη δική του εταιρεία, είχε διατελέσει σε ανώτερες εκτελεστικές θέσεις στον Όμιλο Reed Stenhouse ως Διευθύνων Σύμβουλος της ελληνικής θυγατρικής (1981-1986) και στο Ηνωμένο Βασίλειο (1975-1981) όπου εργάστηκε ως Broker, τοποθετώντας ειδικούς κινδύνους στους Lloyd's και την Ασφαλιστική Αγορά του Λονδίνου.

Είναι ιδρυτικό μέλος και πρώην Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων (ΣΕΜΑ) Από το 2008 έχει διατελέσει για 8 συνεχή έτη πρόεδρος του συνδέσμου. Ως πρόεδρος του συνδέσμου έχει διαπραγματευτεί θέματα του Ασφαλιστικού Κλάδου με τους αρμόδιους φορείς  του Υπουργείου Οικονομικών, της Εποπτικής Αρχής και της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος

Είναι κάτοχος πτυχίου Insurance & Shipping από το London School of Foreign Trade.